Gerdi Verbeet

Voorzitten

Tussen 2006 en 2012 was ik voorzitter van de Tweede Kamer. Ik weet dus uit ervaring: het goed leiden van een debat is een kunst. Ook op dit moment vervul ik meerdere voorzittersrollen.

Ik ben daarnaast beschikbaar voor het voorzitten van congressen, fora etc. en het leiden van symposia, etc. Kortom, alle bijeenkomsten van veel mensen bijeenkomen.

Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact op met TalentKitchen.

 ” Gerdi Verbeet heeft gesproken tijdens een bijeenkomst van het Executive Inspiration Network in NH Grand Hotel Krasnapolsky op 10 maart 2015. Zij bracht een helder en boeiend verhaal, vol interactie en praktische insights. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen!” 

Executive Inspiration Network – Nederland

Gerdi Verbeet heeft onlangs het SIA-congres geleid. De organisatie was erg tevreden. Gerdi is inmiddels opnieuw gevraagd om het volgende  congres voor te zitten. Uit de evaluatie kwam de volgende quote van een van de deelnemers:“Gerdi Verbeet is een deskundige, enthousiaste voorzitter die de congresgangers verbindt met het podium. Heerlijk ook haar humor en kordate optreden.” 

 

Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot mijn rol als voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei? Mail dan naar: gerdi.verbeet@4en5mei.nl.